Bodopuwbouwval.nl Tel : 020-6797878 / 06-30308947 Email : info@bodopuwbouwval.nl

Hoe werken wij?

"Amsterdam, die grote stad, is gebouwd op palen." Bij deze volksspreuk denken wij als vastgoedexperts aan een slechte fundering, verzakte vloeren, scheve muren, ingezakte daken en drassige bouwgrond. Kortom, alles wat uw pand tot een bouwval maakt of al gemaakt heeft. En juist voor deze in slechte staat verkerende woningen en bedrijfspanden hebben wij belangstelling. Wij doen graag een bod op uw bouwval!

In de afgelopen jaren hebben wij vele succesvolle transacties afgesloten met particulieren, beleggers, gemeenten, verzekeraars, banken en andere onroerendgoedeigenaren. Als Amsterdamse vastgoedonderneming hebben wij dan ook een goede reputatie opgebouwd door hard te werken, eerlijk zaken te doen en afspraken na te komen.

Ter uitbreiding van onze bestaande portefeuille zoeken wij diverse, in slechte staat verkerende, verhuurde of onverhuurde vastgoedobjecten binnen de ring van Amsterdam:

10 goede redenen om zaken te doen met ons:

Aanbiedingsformulier

Als u het aanbiedingsformulier invult, dan nemen wij contact met u op, zodat wij in overleg met u op korte termijn een bod op uw bouwval kunnen doen!

Naam:

Email:

Telefoonnummer:

Opmerking: